Pagina de start a forumului -TutorialeFull- -TutorialeFull-
Welcome to TutorialeFull

Mesaje privateMesaje private

AutentificareAutentificare  InregistrareInregistrare

Profil  Cautare  Membri  FAQ  Grupuri
Asa faci admin pe serveru de WoW

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului -TutorialeFull- -> Cum sa faci server de wow
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Manu
Administrator
Administrator
Manu

Data inscrierii: 05/Mar/2008

MesajTrimis: 10/03/2008 23:18    Titlul subiectului: Asa faci admin pe serveru de WoW Raspunde cu citat (quote)

MesajSubiect: Asa faci admin pe serveru de WoW Lun Feb 11, 2008 4:32 pm Raspunde cu citat
daca ai Navigat asa iti faci admin. My Computer>Local Disk C>Program Files>PremiumSoft>Navicat 8.0 MySQL>si deschizi navicat.exe duap aia cauti realmd si cauti account , deschizi account , acolo iti va arata taote accounturile de pe serverul tau,il alegi si cauti sectiunea gmlevel , si deacuma pui gm de care vrei 1 (nu are chiar multe comenzi) 2(normal 3 (le are pe taote) , sper ca am fost de ajutor
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
madsergoo
Junior
Junior

Data inscrierii: 03/Sep/2008

MesajTrimis: 03/09/2008 15:01    Titlul subiectului: am o problema cu serverul Raspunde cu citat (quote)

mi-am construit un serv pe ascent, am facut to ce trebuie ca serverul sa mearga, dar cand intru in wow, si dau log ca si admin imi scrie doar logging in, connected dar screenul pt creeare de char nu imi apare. dc?
ma ajuti te rog cumva? ms
Sus
animalplanet2
Junior
Junior

Data inscrierii: 10/Iul/2012

MesajTrimis: 28/07/2012 13:49    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Every word in your article are true. So if someone writes negative reviews do not pay attention.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului -TutorialeFull- -> Cum sa faci server de wow Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum