Pagina de start a forumului -TutorialeFull- -TutorialeFull-
Welcome to TutorialeFull

Mesaje privateMesaje private

AutentificareAutentificare  InregistrareInregistrare

Profil  Cautare  Membri  FAQ  Grupuri
ajutati-ma va rog

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului -TutorialeFull- -> Intrebari/Nelamuriri referitoare la serverul de MU Online
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
anyo1988
Junior
Junior

Data inscrierii: 22/Feb/2017

MesajTrimis: 22/02/2017 14:05    Titlul subiectului: ajutati-ma va rog Raspunde cu citat (quote)

buna ziua , am mare trebuință de ajutor de vreo 3 ani ma tot chinui sa fac un server si aseara am reusit cu susținerea unui tutorial .. insa acum nu ma pot conecta la serverul meu ... am sa pun pagina cu tutorialul care l-am folosit .. sper sa nu incalc vreun regulament http://forum.ragezone.com/f196/setup-muonline-ex901-server-video-1088157/ de aici am luat informatiile insa nu pricep ultimele randuri cam ce trebuie sa fac exact .... ma gandesc ca imi scapa mie ceva dar nu stiu ce :( va rog din suflet ajutatima .. pt cei ce se pricep nu ar trebuii sa ia mult timp sa ma ajute .. partea cu 8. Change client version
a. go to data\lang\kor\commonloc.dat
b. replace the client version with 1.04.34 and save.

Code:

Main.exe details
IP = 192.168.0.100
ClientExeVersion = 1.04.34 (Server Side) 22779 (Client Side)
ClientExeSerial = 415654HC2n5O05ab

nu o pricep eu .... am verificat codul ala cu 41565 in main si era acolo ... si ala cu 22779 ... insa tot nu merge ma gandesc poate mai trebuie sa bag alea undeva sau nush ce ar trebuii sa mai fac help me please
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului -TutorialeFull- -> Intrebari/Nelamuriri referitoare la serverul de MU Online Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum